Contrast carnavals jas - rood/wit - Heren

€ 59,95
Voorraad: Nu op voorraad
SKU
THE/2894/Contrast-heer
geen

Uitstraling & look

Aparte carnavals jas "contrast"

Omdat de jassen allemaal verschillende design stofjes hebben, is het natuurlijk verstandig deze in de winkel te kopen. Maar ’t Kallebeske zou ’t Kallebeske niet zijn om uw van dienst te zijn, door als u een jas besteld, eerst een foto te maken en aan u te sturen voor goedkeuring

De kleur rood-wit maakt dat deze carnavalsjas erg gemakkelijk te combineren is. De goudkleurige afwerking zorgt dat deze carnavalsjas een chique uitstraling heeft. De jas is mooi afgewerkt: kwaliteit waardoor 't Kallesbeske naam en faam verworven heeft.

Combinatie

Mooi te combineren met een zwarte pantalon en natuurlijk een hoedje uit ons eigen atelier zodat u altijd iets unieks heeft.

Tip

Ook leverbaar in een dames uitvoering!

Kleur

Leverbaar in rood-wit en zwart-wit

Maten

  • S t/m XXXL

Carnavalskleding voor Carnavalsgroepen:
Koop deze jas in grotere aantallen voor een carnavalsgroep en deze rood-witte carnavalsjas zorgt meteen voor eenheid. Combineer deze jas met leuke carnavalshoeden van 't Kallebeske. Bevestig rood-witte ballonnen aan een lange stok tijdens de carnavalsoptocht en je zult als groep veel waarderende blikken ontvangen.

Mocht u nog wensen hebben maken wij dat voor u in orde. Wilt u een hoed naar uw wens neem gerust contact met ons op 06-50454509.

 

Materiaal:

  • De jas is gevoerd.
  • 100% polyester

Wasvoorschrift

Wasbaar op 30 graden

Meer informatie
Kleur Rood