Dirndl Fabia

Dirndl Fabia, een klassieke zwarte dirndl, met zilver details, tijdloos en mooi door eenvoud.

Uitstraling & look

De dirndl is in zijn geheel uitgevoerd in een zwart/antracieten stof, met een ingeweven patroon van grijze draad. De halslijn is afgewerkt met een zwarte band.

Over de dirndl wordt een schort gedragen in de kleuren zilver/grijs, met een ingeweven bloemen motief.
Een bijzondere combinatie met als mooi detail geen strik maar een gesp.

De dirndl is gemaakt van soepel stof en veel aandacht voor detail.

Combineren

Een stijlvolle combinatie, deze dirndl met een zwarte dirndl blouse met een ¾ mouwtje en een geplooide halslijn. Een enkellaarsje doet het hier ook goed bij. Klik hier voor onze dirndl blouses

Tip

Een echte dirndl heeft altijd een schort, deze schort verteld iets over jouw burgerlijk stand. Want als je nog maagd bent, strik je de strik midden voor, al je nog zoekende bent draag je de strik links, als je verliefd, verloofd of getrouwd bent strikje hem rechts en ben je weduwe dan strik je de strik achter op de rug.

Wij in de winkel noemen het de datingsite van de 18e eeuw.

Materiaal

Dirndl 100% polyester
Voering 55% katoen en 45% polyester

Wasvoorschrift

Wasbaar op 30 gr.

TIP

Soms is het nodig om een jurk iets aan te passen zodat hij perfect past. Bij 't Kallebeske kunnen we dit vaak meteen doen terwijl u wacht. Natuurlijk is dat wel afhankeljk van de soort aanpassing en de drukte in de winkel.

't Kallebeske heeft namelijk een eigen atelier en dat kunt u ook zien aan de kwaliteit van onze collectie. Bovendien ziet ons verkoopteam in één oogopslag of er iets aangepast moet worden en/of het model van de jurk wel echt goed past. Adviseren staat bij ons op de eerste plaats!
Voorraad: Nu op voorraad
Zo laag als € 143,96 Normale prijs € 179,95