Steampunk hoeden

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Per pagina
Aflopend sorteren
 1. Vrouwelijk steampunk hoed
  € 37,95

  Uniek dit super gave steampunk hoed met klok.

  Een hele mooie aanvulling op je steampunk outfit.

  De hoed is opgemaakt met een kantje, goud galon, een prachtige veer  en een ketting met koper kleur. De steampunk hoed heeft een zeer vrouwelijk uitstraling.

  Leer meer
 2. Opvallende Steampunk hoed
  € 74,95

  Deze mooi opgemaakte steampunk hoed heeft meer toeters en bellen maar blijft toch comfortable op uw hoofd zitten. Zelfs na uren carnaval vieren.

  Eigenschappen

  De basis van deze Steampung hoed is echt wol-vilt, waardoor deze van (zeer) goede kwaliteit is (vergelijkbaar met de kwaliteit van een hoge hoed).

  Eigen altelier

  De hoeden worden in het atelier van 't Kallebeske handgemaakt. Op verzoek maakt 't Kallebeske ook uw carnavalshoed die helemaal gemaakt is naar uw eigen wensen. U kunt dan aangeven wat uw wensen zijn en dan maken wij een hoed voor uw op. U heeft dan een unieke hoed!

  Werkwijze

  Wilt u een hoed laten opmaken? Neem dan contact op met 't Kallebeske onder het telefoonnummer: 06-50454509.
  Nadat de hoed voor u is opgemaakt, sturen wij een foto van de hoed. Indien u de hoed mooi vindt, sturen wij -na ontvangst van de betaling- de hoed naar u op.

  Prijs

  De prijs van de speciaal voor u opgemaakte hoed kan afwijken van de prijs op de website. De prijs is namelijk afhankelijk van het soort hoed en uw wensen met betrekking tot de opmaak. 

  Leer meer
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Per pagina
Aflopend sorteren