Hoeden en epaulletten

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

Per pagina
Aflopend sorteren
 1. Epauletten Eros - goud
  € 24,95
  Gouden epauletten met ingenaaide led-verlichting. De verlichting kan op verschillende standen worden gezet. Eenvoudig te bevestigen. Leer meer
 2. Epauletten Eros - zilveren
  € 24,95
  Zilveren epauletten met ingenaaide led-verlichting. De verlichting kan op verschillende standen worden gezet. Eenvoudig te bevestigen. Leer meer
 3. Hoed goud met LED-verlichting
  € 47,50

  Hoed (driepunter) met ingebouwde LED-verlichting. De zwarte hoed is afgewerkt met een gouden lint / goudgalon en heeft witte verlichting. De verlichting heeft 2 standen; vast licht of knipperend licht. De zilveren hoed is ook verkrijgbaar met gekleurde verlichting. Ook is de hoed in het zilver met wit of gekleurde verlichting verkrijgbaar.

  Leer meer
 4. Hoed goud met gekleurde LED-verlichting
  € 47,50

  Hoed (driepunter) met ingebouwde LED-verlichting. De zwarte hoed is afgewerkt met een gouden lint / goudgalon en heeft gekleurde verlichting. De verlichting heeft 2 standen; vast licht of knipperend licht. De gouden hoed is ook verkrijgbaar met witte verlichting. Ook is de hoed in het zilver met wit of gekleurde verlichting verkrijgbaar.

  Leer meer
 5. Hoed zilver met LED-verlichting
  € 47,50

  Hoed (driepunter) met ingebouwde LED-verlichting. De zwarte hoed is afgewerkt met een zilveren lint / zilvergalon en heeft witte verlichting. De verlichting heeft 2 standen; vast licht of knipperend licht. De zilveren hoed is ook verkrijgbaar met gekleurde verlichting. Ook is de hoed in het goud met wit of gekleurde verlichting verkrijgbaar.

  Leer meer
 6. Hoed zilver met gekleurde LED-verlichting
  € 47,50

  Hoed (driepunter) met ingebouwde LED-verlichting. De zwarte hoed is afgewerkt met een zilveren lint / zilvergalon en heeft gekleurde verlichting. De verlichting heeft 2 standen; vast licht of knipperend licht. De zilveren hoed is ook verkrijgbaar met witte verlichting. Ook is de hoed in het goud met wit of gekleurde verlichting verkrijgbaar.

  Leer meer
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

Per pagina
Aflopend sorteren