Steampunk hoeden

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Per pagina
Aflopend sorteren
 1. Steampunk hoed
  € 37,95

  Mooie opgemaakte steampunk hoed voor mannen en vrouwen. De hoeden worden in het atelier van 't Kallebeske gemaakt. Op verzoek maakt 't Kallebeske ook hoeden. U kunt dan aangeven wat uw wensen zijn en dan maken wij een hoed voor uw op. U heeft dan een unieke hoed!

  Hoed op maat en uniek?

  Een speciaal voor u ontworpen hoed trekt zeker de aandacht met Carnaval? Dus geen 13 in het dozijn!  Bij 't Kallebeske kunt u uw Steampunk hoed helemaal aan uw wensen aan laten passen. U krijgt daardoor uw eigen ontworpen hoed die qua kwaliteit ook nog eens jaren meegaat.

  Prijzen voor op maat gemaakte hoeden

  De prijs van de speciaal voor u opgemaakte hoed kan afwijken van de prijs op de website. De prijs is namelijk afhankelijk van de soort en de opmaak. Nadat de hoed voor u is opgemaakt,  ontvangt u een foto van de hoed. Indien u de hoed mooi vindt, sturen wij -na ontvangst van de betaling- de hoed naar u op. 

  Accessoires voor hoeden

  Een steampunk hoed onderscheidt zich door het gebruik van de gebruikte accessoires en de opmaak van de hoed. 't Kallebeske heeft veel hoeden accessoires op voorraad waardoor u van op maat gemaakte hoeden, nooit twee keer exact dezelfde hoed zult tegenkomen.

  Contact

  Wilt u een hoed laten opmaken? Neem dan contact op met 't Kallebeske onder het telefoonnummer: 06-5045450. Wij adviseren u graag!

  Leer meer
 2. Opvallende Steampunk hoed
  € 74,95

  Deze mooi opgemaakte steampunk hoed heeft meer toeters en bellen maar blijft toch comfortable op uw hoofd zitten. Zelfs na uren carnaval vieren.

  Eigenschappen

  De basis van deze Steampung hoed is echt wol-vilt, waardoor deze van (zeer) goede kwaliteit is (vergelijkbaar met de kwaliteit van een hoge hoed).

  Eigen altelier

  De hoeden worden in het atelier van 't Kallebeske handgemaakt. Op verzoek maakt 't Kallebeske ook uw carnavalshoed die helemaal gemaakt is naar uw eigen wensen. U kunt dan aangeven wat uw wensen zijn en dan maken wij een hoed voor uw op. U heeft dan een unieke hoed!

  Werkwijze

  Wilt u een hoed laten opmaken? Neem dan contact op met 't Kallebeske onder het telefoonnummer: 06-50454509.
  Nadat de hoed voor u is opgemaakt, sturen wij een foto van de hoed. Indien u de hoed mooi vindt, sturen wij -na ontvangst van de betaling- de hoed naar u op.

  Prijs

  De prijs van de speciaal voor u opgemaakte hoed kan afwijken van de prijs op de website. De prijs is namelijk afhankelijk van het soort hoed en uw wensen met betrekking tot de opmaak. 

  Leer meer
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Per pagina
Aflopend sorteren